Κράτηση ΟχήματοςΠαγκοσμίως η Ελλάδα είναι από τους πιο αξέχαστους προορισμούς γάμων

Αφού τα έχετε κάνει ένα τέλειο σχέδιο για την διοργάνωση του γάμου σας ξεκινώντας από τα λουλούδια, τον φωτογράφο, τον χώρο και οτιδήποτε άλλο. Εξίσου σημαντική είναι και η μεταφορά των καλεσμένων. Αυτήν η υπόθεση είναι σημαντική για μας. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τους οδηγούς και τη μεταφορά των καλεσμένων. Αφήστε τους καλεσμένους να χαλαρώσουν και να διασκεδάσουν μαζί σας. Μπορείτε να αναθέσετε τη μεταφορά σε μας.
Διαθέτουμε τελευταίας γενιάς οχήματα με τα οποία μπορούμε να μεταφέρουμε από 2 έως 200 άτομα για έναν γάμο, οικογενειακή συνάντηση ή εταιρικές εκδηλώσεις. Θα σας καθοδηγήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την επιλογή των υπηρεσιών μας

Ιδιωτικές μεταφορές στην Αθήνα με χαμηλό κόστος

Χρησιμοποιήστε τις πολυτελής υπηρεσίες μεταφοράς μας για διαδρομές εντός και εκτός Αθήνας. Σας εγγυόμαστε τις καλύτερες τιμές της αγοράς χωρίς κρυφές χρεώσεις και αναμονές στα αεροδρόμια και τα λιμάνια. Όλα τα αυτοκίνητά μας είναι τελευταίας γενιάς, με προσεγμένους οδηγούς και καθαρά αυτοκίνητα.

Travel Transfer

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

H TravelTransfer δραστηριοποιείται στο χώρο των μεταφορών προσώπων από και προς το Αεροδρόμιο της Αθήνας και σε όλη την Ελλάδα όπως επίσης εκδρομές με επαγγελματίες ξεναγούς σε όλους τους αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας.

Διαθέτουμε  για όλους, για κάθε προϋπολογισμό και για κάθε περίσταση, Taxi – Minivan – Minibus σε άριστη κατάσταση  και αξιόπιστους συνεργάτες και έμπειρους οδηγούς πράγμα το οποίο εγγυάται μια ευχάριστη και ασφαλή μεταφορά εντός Ελλάδος.

 • Μεταφορές V.I.P.

  Οργανώνουμε τις μεταφορές σας με ειδικό πρόγραμμα εκδρομών.

 • Εκδρομές - Περιηγήσεις

  Επιλέξτε την εκδρομή που επιθυμείτε σε Αθήνα και σε άλλες διάσημες ελληνικές τοποθεσίες

 • Athens Cruise

  Επιβίβαση και αποβίβαση στα κρουαζιερόπλοια σε όλη την Ελλάδα.

 • Ιδιωτικές Μεταφορές

  Ιδιωτικές Μεταφορές εντός Αθήνας, χαμηλό κόστος.