Γιατί την

Travel Transfer για να γνωρίσετε την Ελλάδα

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα μας!

Πριν απ’ όλα πρέπει να πούμε ότι η φιλοξενία ήταν  θεσμός για τους αρχαίους. Να υποδέχονται και να περιποιούνται τους ξένους. Πίστευαν ιδιαίτερα στην ιδέα της φιλοξενίας και την θεωρούσαν ηθικό χρέος και ιερό κανόνα των θεών (προστάτης ο Ξένιος Ζευς). Γι’ αυτό και οι ξένοι, ως σταλμένοι από τους θεούς, θεωρούνταν πρόσωπα ιερά, τιμημένα και σεβαστά.

Με αυτό το σκεπτικό εδώ και χρόνια η TravelTransfer δραστηριοποιείται στο χώρο των μεταφορών προσώπων από και προς το Αεροδρόμιο της Αθήνας και σε όλη την Ελλάδα όπως επίσης εκδρομές με επαγγελματίες ξεναγούς σε όλους τους αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας.

Διαθέτουμε  για όλους, για κάθε προϋπολογισμό και για κάθε περίσταση, Taxi – Minivan – Minibus σε άριστη κατάσταση  και αξιόπιστους συνεργάτες και έμπειρους οδηγούς  πράγμα το οποίο εγγυάται μια ευχάριστη και ασφαλή μεταφορά εντός Ελλάδος.

Μεταφορές Από Αεροδρόμιο στην Αθήνα, Από Αθήνα προς Αεροδρόμιο. Οι μεταφορές μας δεν  περιορίζονται μόνο για τις μετακινήσεις εντός Αθήνας αλλά και εκτός Αθήνας προς οποιονδήποτε προορισμό επιλέξετε. Στην online φόρμα κρατήσεων μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε διεύθυνση αφετηρίας και προορισμού και θα σας εμφανίσει το κόστος της διαδρομής, μπορείτε να κάνετε online την κράτηση αλλά και την πληρωμή.

FacebookTripadvisor

Εκδρομές – Ιδιωτικές Περιηγήσεις    Κλείστε την Μεταφορά σας