ATHENS AIRPORT TAXI

Taxi - TaxiVan - MiniBus

Airport Taxi and Airport Transfers Athens Services

Παρακολούθηση Πτήσεων

Δεν χρειάζεται να αγχώνεστε για καθυστερήσεις. το έχουμε καλύψει. Το σύστημα παρακολούθησης μας παρακολουθεί την πτήση σας για καθυστερήσεις.

Παιδικά Καθίσματα

Προσιτές μεταφορές από το αεροδρόμιο της Αθήνας με παιδικά καθίσματα για παιδιά ηλικίας 1-12 ετών.

Καθαρές Χρεώσεις

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τις τιμές! Οι ναύλοι των ταξί αεροδρομίου σας καλύπτουν και τις χρεώσεις παραλαβής και αποβίβασης, χωρίς πρόσθετες ή κρυφές χρεώσεις.

Υποστήριξη πελατών 24/7

Βασιστείτε στο βραβευμένο μας κέντρο εξυπηρέτησης πελατών για τις μεταφορές από το αεροδρόμιο της Αθήνας, διαθέσιμο 24/7. Η ικανοποίησή σας είναι προτεραιότητά μας.

Οχήματα

Ο στόλος μας είναι έτοιμος να σας εξυπηρετήσει. Δείτε όλα τα οχήματά μας

Sedan
3 Άτομα
3 Αποσκευές

Taxi Van
7 Άτομα
7 Αποσκευές

Minibus from Travel Transfer

Mini Bus
11 Άτομα
11 Αποσκευές

Γιατί να μας επιλέξετε;

Η αναζήτηση ενός αξιόπιστου και οικονομικού ταξί δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη – μόνο ένα κλικ και το ταξί θα βρίσκεται στην πόρτα σας ή σε οποιοδήποτε σημείο της επιλογής σας.

Το TravelTransfer λειτουργεί ως αξιόπιστος διευκολυντής ταξί, συνεργαζόμενος με πληθώρα αξιόπιστων υπηρεσιών ταξί. Η δύναμη είναι στα χέρια σας – επιλέξτε την καμπίνα, εντοπίστε τον προορισμό σας, αποφασίστε για το χρονοδιάγραμμα και σας συνδέουμε απρόσκοπτα με τον τέλειο πάροχο καμπίνας.

Ο ακριβής υπολογιστής ναύλου σάς δίνει τη δυνατότητα να υπολογίσετε τον ναύλο για διάφορες καμπίνες, που κυμαίνονται από οικονομικές επιλογές έως πολυτελείς βόλτες. Βρείτε την ιδανική καμπίνα που ταιριάζει με τον προϋπολογισμό σας, όλα με την απλότητα ενός μόνο κλικ. Συνεργαζόμαστε αποκλειστικά με αξιόπιστους παρόχους ταξί, διασφαλίζοντας ότι κάθε πελάτης βγαίνει από το περιεχόμενο της καμπίνας και ικανοποιημένος.

Athens Airport Taxi Service And Airport Transfers

Το Athens Airport Taxi αποτελεί την επιτομή της αριστείας ως αξιόπιστος και ασφαλής πάροχος υπηρεσιών ταξί αεροδρομίου και μεταφοράς αεροδρομίου στην Αθήνα. Βασιζόμενοι στην πλούσια εμπειρία μας, ειδικευόμαστε στις απρόσκοπτες υπηρεσίες παραλαβής και αποβίβασης από το αεροδρόμιο στο αεροδρόμιο της Αθήνας. Είτε χρειάζεστε μια αξιόπιστη υπηρεσία ταξί αεροδρομίου για το αεροδρόμιο Αθηνών (ATH), το λιμάνι του Πειραιά, το λιμάνι του Λαυρίου ή το λιμάνι της Ραφήνας, σας διαβεβαιώνουμε για ταξί πρώτης θέσης από και προς το αεροδρόμιο και τα λιμάνια της Αθήνας, που εξυπηρετούν οποιονδήποτε προορισμό εντός Ελλάδα.

Απλοποιήστε την ταξιδιωτική σας εμπειρία επιλέγοντας να κλείσετε ταξί του αεροδρομίου σας μαζί μας για τις μεταφορές σας στην Αθήνα. Το ηλεκτρονικό μας σύστημα κρατήσεων εξασφαλίζει μια γρήγορη, εύκολη και ασφαλή διαδικασία, διαθέσιμη 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα. Είτε επιλέξετε online κράτηση, τηλεφωνικές κρατήσεις είτε χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας, να είστε βέβαιοι ότι ένα σύγχρονο όχημα θα σας περιμένει στο αεροδρόμιο, έτοιμο να κάνει το ταξίδι σας άνετο και χωρίς άγχος.

Γιατί να κάνετε κράτηση για ταξί αεροδρομίου μαζί μας;

When in need of a taxi to or from Athens airport, our dedicated fleet of cars and minicabs is just a click away! Opting for a first-class taxi service should be your primary choice for seamless travel between locations, ensuring a comfortable journey from pick-up to drop-off.

To aid you in making an informed decision, let’s briefly compare Athens Airport Taxi car service with a typical taxi service.

The taxis you commonly spot on the road are often marked as “taxi” or “yellow cab,” functioning as metered taxis that tend to charge higher fares without offering the added luxury you deserve. In contrast, our Athens Airport Taxi service is designed to provide a superior travel experience, combining comfort and reliability for your convenience.

Η υπηρεσία μας με ταξί και μεταφορές από το αεροδρόμιο στην Αθήνα περιλαμβάνει

Παρακολούθηση πτήσεων

Συνάντηση και Παραλαβή

Δωρεάν Χρόνος Αναμονής

Top Airport Taxi and Airport Transfers Athens Services

Ταξί Λιμάνια/ΑεροδρόμιοCity Taxi to Airport/Ports
Ταξί Αεροδρόμιο ΑθήναςΤαξί Σύνταγμα
Ταξί Λιμάνι ΠειραιάΤαξί Μοναστηράκι
Lavrio Port TaxiΤαξί Πλάκα
Cruise Port TaxiΤαξί Κέντρο Αθήνας
Ταξί Λιμάνι ΡαφήναςΤαξί Πειραιά
Airport/Ports TaxiCity Taxi to Airport/Ports
Athens Airport TaxiSyntagma Taxi
Piraeus Port TaxiMonastiraki Taxi
Lavrio Port TaxiPlaka Taxi
Cruise Port TaxiAthens Center Taxi
Rafina Port TaxiPiraeus Taxi

Δημοφιλείς Προορισμοί

Ταξί Αεροδρομίου Αθηνών, ταξί λιμάνι Λαυρίου, ταξί λιμάνι Ραφήνας, ταξί λιμάνι Πειραιά, ταξί Αθηνών

Κράτηση εκ των προτέρων Ταξί Αεροδρόμιο Αθηνών

Όταν πηγαίνετε σε μια νέα πόλη, μην παραβλέπετε τη σημασία του προγραμματισμού της μεταφοράς με ταξί από το αεροδρόμιο. Είμαστε εδώ για να παρέχουμε μια υπηρεσία χωρίς προβλήματα. Η κράτηση της μεταφοράς από το αεροδρόμιο εκ των προτέρων διασφαλίζει την άμεση παραλαβή από το αεροδρόμιο, εξαλείφοντας την ανάγκη να περιμένετε για τοπική μεταφορά. Πείτε αντίο στις καθυστερήσεις πτήσεων – κάντε κρατήση τώρα ταξί του αεροδρομίου σας για ησυχία και ακρίβεια.

Scroll to Top

Luggage Sizes