Αθήνα

Εκδρομές

Ημερήσια Εκδρόμη Ταξίδι Εξόρμηση Από Αθήνα

   Ξεκινήστε ένα μαγευτικό ταξίδι στην Αθήνα, όπου η αρχαία ιστορία συνδυάζεται άψογα με τη σύγχρονη ζωντάνια κατά μήκος της μαγευτικής «Αθηναϊκής Ριβιέρας».

Εξερευνήστε εμβληματικά αξιοθέατα όπως η Ακρόπολη, ο Παρθενώνας και εμβαθύνετε σε πολιτιστικούς θησαυρούς στο Μουσείο της Ακρόπολης και στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο της Ελλάδας. Μαρτυρά το 1ο Ολυμπιακό Στάδιο, την Αρχαία Αγορά, τον Κεραμεικό και την τελετουργική αλλαγή των φρουρών. Σταθείτε με δέος στο Ναό του Διός και αγκαλιάστε τη Νεοκλασική Αθήνα σε μια μέρα γεμάτη όμορφα αξιοθέατα.

Ανακαλύψτε, βιώστε και αισθανθείτε πραγματικά την ψυχή αυτής της αξιοσημείωτης πόλης.

Ημερήσια Εκδρόμη Ταξίδι Εξόρμηση Από Αθήνα

Εξερευνήστε την Ελλάδα με τις επιμελημένες μας περιηγήσεις, ιδανικές τόσο για τους πρώτους επισκέπτες στην Αθήνα όσο και για έμπειρους εξερευνητές.

Ανακαλύψτε τον πλούτο της ιστορίας και του πολιτισμού στο μαντείο των Δελφών που προκαλεί δέος, συνοδευόμενο από το εντυπωσιακό μουσείο και τους χώρους του. Εναλλακτικά, ξεκινήστε την περιήγησή μας στην Αργολίδα, όπου θα διασχίσετε τη Διώρυγα της Κορίνθου, θα ανακαλύψετε την Αρχαία Κόρινθο, τις Μυκήνες, το Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου και τη γραφική παραλιακή πόλη του Ναυπλίου, καθώς και τα μυστικά Μετέωρα και όχι μόνο. Βυθιστείτε σε μια φανταστική μέρα, δημιουργώντας αξέχαστες εμπειρίες.

Μην αφήνετε το ταξίδι σας στην τύχη – ταξιδέψτε με τους καλύτερους!

Οργανωμένες ΕκδρομέςΑνακαλύψτε τα μυστικά της Αθήνας

Scroll to Top

Luggage Sizes