Γκρουπ

Transfers Services

Χαμηλό κόστος ομαδικών μεταφορών από Αθήνα

Όταν ταξιδεύετε με μια μεγάλη ομάδα, η εύρεση της κατάλληλης μεταφοράς μπορεί να είναι μια αποθαρρυντική εργασία. Η Αθήνα, με τη συνεχή εισροή και εκροή δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων καθημερινά, παρουσιάζει προκλήσεις με πολυσύχναστα μέσα μαζικής μεταφοράς και περιορισμούς με τα ταξί, ειδικά όταν έχεις πολλές αποσκευές.

Πείτε αντίο στην ταλαιπωρία της αναζήτησης επαρκούς μεταφοράς προγραμματίζοντας εκ των προτέρων με το TravelTransfer. Απλώς ειδοποιήστε τους χειριστές μας για την ώρα άφιξής σας, τον αριθμό των ατόμων στην ομάδα σας και τον προορισμό σας και αφήστε μας να φροντίσουμε για τα υπόλοιπα με τις εξαιρετικές υπηρεσίες ομαδικής μεταφοράς. Ο ποικίλος στόλος λεωφορείων μας φιλοξενεί ομάδες που κυμαίνονται από 8 έως 68 άτομα. Είτε χρειάζεστε ένα μικρότερο είτε μεγαλύτερο όχημα, να είστε σίγουροι ότι θα σας μεταφέρουμε γρήγορα και άνετα στον προορισμό σας.

Κατά την άφιξή σας στο αεροδρόμιο, ο καθορισμένος οδηγός σας θα σας περιμένει στην αίθουσα αφίξεων. Ακόμα κι αν η πτήση σας παρουσιάσει μια μικρή καθυστέρηση, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε – ο οδηγός σας θα περιμένει υπομονετικά την άφιξή σας για επιπλέον 90 λεπτά. Όλοι οι οδηγοί μας είναι έμπειροι επαγγελματίες του υψηλότερου διαμετρήματος, που χαρακτηρίζονται από τη φιλικότητα, την κατάρτιση και την άρτια γνώση της πόλης. Ο απώτερος στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε ότι το ταξίδι σας δεν είναι μόνο βολικό και γρήγορο, αλλά και μια απόλυτα ευχάριστη εμπειρία.

Scroll to Top

Luggage Sizes