Ποιοι Είμαστε

Γιατί να μας επιλέξετε;

Για Εμάς | Travel Transfer

Athens Airport Taxi Services

Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο μας!

Καταρχάς, πρέπει να πούμε ότι η φιλοξενία ήταν ιερός θεσμός για τους αρχαίους Έλληνες. Η τιμή να καλωσορίζεις και να φροντίζεις τους ξένους. Συγκεκριμένα. Οι αρχαίοι Έλληνες πίστευαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην ιδέα της φιλοξενίας καθώς θεωρούνταν ηθικό καθήκον και ιερός κανόνας των θεών (προστάτης της φιλοξενίας ήταν ο Ξένιος Δίας, ο Ξένιος προέρχεται από τη λέξη ξένος που στα ελληνικά σημαίνει ξένος). Και αυτός είναι ο λόγος που οι ξένοι θεωρούνταν αποσταλμένοι από τους θεούς και θεωρούνταν ιερά πρόσωπα, τιμημένα και σεβαστά.

Με αυτό το σκεπτικό, η TravelTransfer δραστηριοποιείται στον τομέα της μεταφοράς ατόμων από και προς το αεροδρόμιο της Αθήνας και σε όλη την Ελλάδα, καθώς και στον τομέα των ξεναγήσεων-εκδρομών με επαγγελματίες ξεναγούς σε όλους τους αρχαιολογικούς χώρους ανά την Ελλάδα.

Παρέχουμε για όλους, κάθε πορτοφίλι και κάθε περίσταση, Ταξί – Minivan – Minibus σε άριστη κατάσταση καθώς και αξιόπιστους συνεργάτες και έμπειρους οδηγούς, γεγονός που εγγυάται μια ευχάριστη και ασφαλή μετακίνηση εντός Ελλάδας.

Γιατί να μας επιλέξτε;

Η αναζήτηση, αξιόπιστου τρόπου μεταφοράς δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη – μόνο ένα κλικ και μια καμπίνα θα βρίσκεται στο κατώφλι σας ή σε οποιοδήποτε σημείο της επιλογής σας.

Το TravelTransfer λειτουργεί ως αξιόπιστος πάροχος ταξί, συνεργαζόμενος με πληθώρα αξιόπιστων παρόχων μεταφοράς – ταξί. Η δύναμη είναι στα χέρια σας – επιλέξτε το ταξί, εντοπίστε τον προορισμό σας, αποφασίστε για το χρονοδιάγραμμα και σας συνδέουμε απρόσκοπτα με τον τέλειο πάροχο ταξί.

Ο ακριβής υπολογιστής ναύλου σάς δίνει τη δυνατότητα να υπολογίσετε τον ναύλο για διάφορα οχήματα, που κυμαίνονται από οικονομικές επιλογές έως πολυτελείς εκδρομές. Βρείτε το ιδανικό ταξί που ταιριάζει με τον προϋπολογισμό σας, όλα με την απλότητα ενός μόνο κλικ.

Σύνδεση με το αεροδρόμιο χωρίς προβλήματα: Αεροδρόμιο Βενιζέλος προς Αθήνα και επιστροφή

Οι μεταφορές μας δεν περιορίζονται στο αεροδρόμιο και την Αθήνα, αλλά παρέχουμε και μεταφορά για εσάς και την οικογένειά σας σε όλη την Ελλάδα. Με την εύκολη ηλεκτρονική φόρμα κράτησης, μπορείτε να επιλέξετε την τοποθεσία παραλαβής και προορισμού και αυτόματα θα σας παρέχουμε το συνολικό κόστος μεταφοράς.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Scroll to Top

Luggage Sizes